Änglalik

Här ska ni se!  A beauty i should say!!Kolla uppsynen!    Hon är den "vackraste" ängel jag sett.    Särskilt gillar jag hennes former.

Jag önskar er allihop en mycket skön första advent helg!!    Kramar Kringlan

Inspiration från Ett trykk

Jag har tittat lite i senaste numret av Ett Trykk, och blev så inspirerad att göra ett Vintage julkort.Bilden är från ett album med småbilder jag köpte förra året. Jag har kopierat några av mina favvojulsånger på bakgrundspappret och inkat kanterna lite. Spets från Kupans secondhand och blommorna, bladen är Primas bubbel Christmas.

För er som orkar läsa lite mer skall jag beklaga mig. Fingrarna värker, nacken och axlarna likaså. Höger arm vill inte lyda och jag är totalt kraftlös. Men i huvudet finns pysselideer. idag blir de dock svåra att förverkliga...

Många försiktiga kramar till er allihop!     kringlan

Vackra vyer

Tänk om den här snön fick stanna över jul. Så ackert det skulle vara.På promenad med kameran.

Kom och var med på lite utlottning http://snitsatstickat.blogspot.com/ Det står en fin julbok på spel.Ha en skön vecka och sköt om er i vintermörkret.

Maskat lite

Om jag gjorde, jo du... jag maskade jättemycket på vår pysselträff i går. Det blev inte mycket gjort precis. Vi hade väldigt roligt i allafall.
Det här gjorde jag:En halvfärdig godisstrut. ja det är inte mycket att skryta med precis.
Men jag har lite beställningar på gång och tog itu med dem idag. här kommer två julkort. först ut är härlig tomte från stämplar jag köpte förra året.


Han är min favorittomte. Glad och rund och god. har ingen aning om vad det är för märke. Men han är köpt på Magnolia .Det här kortet är gjort av två stämplar från Pysselmyran. Jag har "maskat" och gjort en kör av de två sjungande barnen.

det var allt från Torpet idag. Hoppas ni haft en skön helg och är laddade inför en ny vecka. Jag njuter av det fina vintervädret. Jag menar snön!! Det är bara härligt med snö.

Kram   Ingela

Underbart pysselväder

Det blåser bus ute och det regnar snöglopp. Det är perfekt för pysselarbete.
Julkort naturligtvis.


 
Stjärnor och glitter om vartannat. Papper är Basic Grey och stjärnstansen en Bosscut.  Som sedan limmats och strösslats med GLITTER. Det har jag överallt just nu. Glitter alltså...
En av mina favorithÄnglor. Målad med promarkers. jag håller fortfarande och lär mig. Roligt.


Många höstkramar till er Alla    Ingela


Mycket nöje

i torsdagseftemiddag tog min dotter Sara och jag en liten omväg hem från Alingsås och Pappersbiten.
Vi hamnade i en balklänningsaffär i Skara. Undrebart roligt. Hon provade och provade och vände och vred sig. Hittade en klänning som verkade bra.
Men nyfikna som vi är så har vi tagit en liten sväng till Blidsberg idag på förmiddagen till Isabella Brud och festmode där.
Den här gången hann hon dock bara prova tre klänningar och sedan var hon fast. En läcker skapelse, Som en prinsessa. Strass, paljetter och tyll och satäng. Mums!
Ni får se lite vackert men inte den klänning hon valt...Jag skall på 40 årsfest idag och naturligtvis var det ett kort på beställning. Hittade ett gammalt foto på gossen...
Scannade in det och gjorde en kopia.
När jag väl satt dit almanackan kom hon (som är nybliven balklänningsägare) och kommenterade hur jag fyllt i den. Sanningen att säga så fattade jag inte riktigt hur det skulle fyllas i. Men nästa gång blir det annorlunda.

Nu skall jag vila lite och ladda för fest!


Många kramar   Ingela

Varierande arbete

Här är det bara gasen i botten i pysselrummet just nu.

Först ut ett beställningskort till en man som är ordförande i Falköpings Motorklubb.
Här fick Motorklubbens Logga styra valet av hur kortet skulle se ut. Men det tog en stund att grunna ut ...
här kommer loggan, knyckte jag helt sonika framsidan på deras hemsida.
Vi fortsätter i rött och svart, gult  fast i tyg.Jag inhandlade en gammal väska och sprättade bort fodret och återanvände det inuti. Med fickor och allt. Handtagen likaså. Fickan på framsidan klippte jag till av den gamla väskan och bandkantade med nya tyget.


JULKORTSSTUGAN:
Jag har inhandlat Promarkers och fattar bara inte varför jag väntat så länge. Det passar mig bra, tålamod och långsamhet är INTE min grej. Som när man målar med distresser eller akvarellpennor.Nu skall jag bara handla en Blenderpenna att sudda ut skarpa kanter med och "några" fler färger.

Tjolahopp och må gott i höstmörkret.           Ingela

Den lilla svarta

Hejsan tjejer!
En liten snabb titt i pysselrummet det är vad jag orkar och hinner idag.

Jag har sytt en väska . Med mönster och beskrivning.Men till den lilla necessären fick jag skapa på egen hand. Hade inget mönster eller beskrivning. Jag gjorde den efter spillbitar som blev kvar från väskan.  Jag bara älskar att klura ut hur det skall sys och i vilken ordning sömmar och tyg och foder skall vara.

För övrigt så skenar väl veckan iväg som vanligt. Vi har avverkat alla barnens utvecklingssamtal och sitter som två tuppar och "päser av stolthet" vid köksbordet far och jag.
Det går bra för dem. Det som finns att anmärka på är alla tre är pratsamma och särkilt lillskutten som nästan inte kan vänta på sin tur och "glömmer" räcka upp hand ibland.

Ja så väntar ett 60 årskort som skall vara färdigt till måndag och 45 årskort till lördag. Jag får väl stuva undan symaskinen litegrann.
men det skall vara lite det...

Kram Ingela

RSS 2.0