Bröllopsgåva
Sonen var bjuden på bröllopsfest. Något måste han ju ha med. Trots att han är 15 år och bara pojkvän till brudens dotter.
Han tyckte det var onödigt men inte jag. Såg min chans att få skapa lite altered.

Det är en chokladask som bytt skepnad. Maja Papper, metallhörn från Nunn Design, utstansade stora blå blommor och massor av små blå pappersblommor av okänt märke som skall föreställa rosor. Fotot har jag laddat ned från nätet och färglagt försiktigt med distresser. (bara för att få det att dra åt blått och harmoniera med resten.) Spetsen kommer från second hand. Några glitterstenar är limmade med gluedots. 

Några närbilder:

Som ni ser så har jag gjort en egen pin igen och bankat ut ytterligare en pärlmellandel.
Jag väntar spänt på att få höra vad brudparet tyckte om presenten. Sonen tyckte den var pinsam...

Förövrigt har jag, min mamma och min dotter varit i stora staden Skövde idag och shoppat. Bla en silverfärgad väska och en silverfärgad sjal till dotterns balklänning. Hittade tyvärr inga skor till henne men vi har ju lite tid ännu... balen är ju inte förrän i juni. Jag är jätteglad för jag köpte två par skor/stövletter för halva priset. Och hittade en syberhörsbutik som hade MÅNGA vackra band... band och blommor får man aldrig för många av.

Många kramar och ha en fortsatt skön helg.   Ingela

Feber

Jag har haft feber i några dagar. Både vanlig feber med frysningar, matthet och svettningar , ni vet...
Men också scrapfeber.
Fantasin har inte varit matt alls. Det bara surrar i skallen av alla kort jag vill göra. Och alla ideer och tekniker som skall provas.
Fick den underbara tidninge Ett Trykk lagom till febern slog till. (Tur att det finns Alvedon för huvudvärken var inte att leka med. )

Jag har helt tomt i kortlådan och den behöver fyllas på för eventuella kunders behov. Sagt och gjort. Jag har utnyttjat kroppens svaghet och scrappat många timmar.Maja Papper. Jag utforskat dottern pärlskrin och skapat en pin. Metallblomman är en pärl mellandel som jag efter Liselottes förslag, bankat ut med hammaren. Det gick superbra.

Ni har väl inte missat att förbereda för Alla hjärtans dag??
 

   Det här kortet är en direkt lift från ett kort i Ett trykk. (nästan)

Det var himla roligt att göra pins så det fick bli en till. Banka silverblommor gick som sagt fort och lätt...
Den övre cirkeln är alltså flyttbar i ramen pga att en krona sitter fastlimmad med distanskuddar bakom. Flickan kommer från ett Photo på en Vintage sida.

Så till en liten favoritflicka och gamla papper. Jag gillar färgerna och tränar med mina ProMarkers på färgläggningen.
Lite murrigt kanske, men det gäller att göra olika former och färger på korten. Kortköparna har varierande smak och jag vill gärna att de hittar någon favorit.

Nu skall jag till scraprummet igen. Jag håller på med ett stort projekt som skall vara färdigt till lördag.
Titta in igen och se det alstret!

Många kramar och sköt om Er allihop.                          Ingela

My heart

Tack söta för alla fina Awards som kommer nedsinglandes till mitt Pysseltorp!!!!!
Nu skall jag verkligen försöka mig på att skicka vidare till någon annan också. Ha tålamod med mig och mina datorkunskaper.

Jag var på Pysselträff igår i stan och fick gjort 2 1/4 kort det är inte dåligt för att vara mig! Nu är alla tre klara och här kommer de! 
Först ut - MY heart- utmaning på stampARTicMonockromatiskt med Alla hjärtans Dag tema. OK gult är ingen färg jag scrappar i vanligtvis med hittade lite gula papper ändå i lådan.

Jag hade färglagt två motiv till träffen igår och korten blev klara under tiden där. Jag var nog inte så social för jag var totalt inriktad på att få korten färdiga. Jag får lämna scrapgrejorna hemma nästa gång och bara vara trevlig...

Nu så här i efterhand ser jag att blomman tar fokus från flickan, men so what...? Det skulle nog inte vart stickles på heller men det glittrar ju så fint.
Man lär så länge man lever, heter det ju. Nu skall jag ta itu med lite telefon arbete och sen gå ut i dimman och få luft.

kram Ingela

Beställningskort

Idag har jag haft en bra lördag. Shoppat en massa småsaker. Ni vet när man skall till en massa olika affärer för något litet inköp och sen vidare till nästa specialaffär.
Lagat god middag med fläskfile och potatisgratäng. sytt lite dockkläder till ett födelsedagsbarn och sålt ett beställningskort.Ikväll har vi varit på fyraårskalas och skrattat gott åt födelsedagsbarnet som duschat själv. Och tvättat håret i barnolja. Det blev "lite" fetare än det var innan duschen!!
Det blev lite kaos när lillasyster snoppade åt sig dockkläderna och med en tvåårings säkra ord -MIN! 
triumferande knatade iväg till sin docka.

Det är väldigt många reor på gång i scrapbutikerna. Har ni sett det??   Jag blir tokig ... man kan ju inte handla allt.

Kram Ingela

Shaking colour

Det är utmaning på stampARTic igen och jag är bara tvungen att delta. Jag älskar att göra shakercards!

Den här gången är det ett färgsprittande kort till någon som snart får ett körkort.
Jag önskade mig en rosa SAAB V4, när jag tog körkort, men vi hade inte samma uppfattning om färgen min far och jag.  Det tar jag igen nu. Här kommer min "lady"SAAB. Kanske nåt för SAAB att ta efter nu när försäljningen minskar...Jag har mixtrat lite med stämpeln, så det blev både nyckel och körkort.


Sådärja nu skall jag bara länka in på stampARTic också. Det är knep och knåp för mig var gång. Jag är urdålig på sånt krångligt!

Många kramar Ingela

Lycka till och grattis!!

Ja det är vad jag önskar tjejen/kvinnan som skall få kortet jag gjort idag.

Det är ett bestälningskort till någon som klarat av sin sjuksköterskeexamen!Blomman är en liten variant av broschen som man använder för Skövdes Sjuksköterskor.Modellen till kortet har jag hittat i tidningen Ett Trykk. Decembernumret.

  

 

hÄnglaflickorna kommer från Miniformat julkitet. J ag har kapat av den ena luvan för att få till en mössa. Färglagt med mina favoriter, Promarkers.
Papper är Maja Design och så lite band och spets och lite annat krafs.

Oj oj nu är snart jullovet slut. Hur fort det nu gick. Men det har varit bra tycker jag. Kallt och promenadväder varje dag. Härligt!!  Inte svårt alls att motivera ungarna och inte ungdomarna heller att gå ut och njuta.

Så nu skall jag ner i scraprummet igen. har många timmar att ta igen.    ÅH så Kuul!!

kram Ingela

RSS 2.0