Badkruka

Jag är världens största badkruka nu för tiden. När jag var liten badade jag mest hela dagen om det gick...
Den rollen har yngste sonen övertagit. Han kan vara i hur länge som helst. Vill bara ha en glass med jämna mellanrum. Det är tur för då kan jag få tag i honom och locka honom med hem. Men det går ingen nöd på mig i skuggan precis... underbart med en bok och en vilstol!

Ni vet jag gillar ju att göra nya modeller på kort. Här kommer en variant av en ide från en scraptidning:Ett 30,5 X 30,5 papper delat på mitten. Sedan vikt som ett dragspel i tre delar. Och sedan skuret på diagonalen så att "trappstegseffekten" dök upp när jag vek ihop dragspelet
Och vilket papper sen! Maja naturligtvis och jag behöver snart inte handla andra papper för jag använder mig mycket av dem.
Hoppas det kommer några nya serier från Maja Design snart. Jag är jättenyfiken.

ikväll blir det inte mycket scrappat för jag missar inga Morden Midsumer avsnitt.

Många kramar och ha det gott!     Ingela

doodlat

En sån härlig dag det har varit idag!!

Frukost i lugn och ro och lite gymping innan duschen. Erik och jag handlade lite och sedan var det dags att laga mat. Fast då ringde grannen på och sa att en av kvigorna "nog" var på fel sida staketet.
Jo det var hon mycket riktigt. men Hans, jag och grannen kunde "locka" in henne i fållan igen till KOmpisarna. Hon blev jätteglad och satte av i galopp för att möta dem.
Då var jag lika varm som före dusjcen.   Jag hoppas ni har det varmt och gott hos er där ni bor.  SOMMAR

Lite pyssel ikväll och jag har doodlat för första gången. Ja några gånger fick jag prova för att få till det ordentligt.

Ha en riktigt skön kväll och njut av värmen.       Kram Ingela


Nu äntligen...

Nu verkar det som sommaren skall komma, äntligen!!
Det är molnfritt i väster och solen skiner så gott i uterummet. Där skall jag parkera om en liten stund med en god bok.

Jag har beställningar på gång. Först ut ett konfirmationskort som jag gjorde  bara för att det verkade lite annorlunda. Det är en variant av ett kort jag såg i sista numret av Cards.
 

men beställaren till Konfakortet har andra önskningar så jag börjar på ett nytt i morgon.


Nästa är ett kort till en man på 40 år . Det är himla tur att Tuffe Edvin alltid är bra till "herrar"

NU skall här läsas!!    I SOLSKENET !!


Många kramar  Ingela

Kul med lite annat...

Hej tjejer jag hoppas ni har det riktigt skönt och kanske latar er på semestern. Njut!!

Här har vi kommit igång efter förra veckans ledighet, nu skall djuren flyttas till nytt bete och veden köras in i förråd och källare. Den är nämligen så torr det går att få den.
Vi laddar för att byta panel och måla på uthus som behöver fräschas upp och annat smått och gott.
Just idag gör inte jag så många knop för min kropp tyckte att semester var jobbigt, så jag får väl röra mig försiktigt och plocka bort en och annan vissen blomma ute. Kanske plocka några hallon, men det är inte säkert.

Men som tur är kan jag i alla fall scrappa lite. För ett antal veckor sedan köpte jag några gamla kuvert på second hand. De är inte riktigt helt vita och något tråkiga men som den "äkta scrapidiot" man är så köper man ifall det går att fixa till.
Det gjorde det!  Jag såg att något av pappersföretagen sålde kuvert och kort , där insidan på kuvertet var klätt. Snyggt tyckte jag och tänkte att det provar jag...

                      Oh här har scannern jonglerat lite med de blå färgerna. Det skriker inte riktigt lika mycket i verkligheten.Så där ja. jag tycker ni skall prova det här. Riktigt kul och fina blev de gamla kuverten.
Nu skall jag gå till pysselvrån och fundera över ett beställningskort. Ytterligare konfirmationskort på gång.


Många kramar och ha det gott      Ingela

MalligHar ni sett? Jag har fått Award av både Tina Stina och Cath och jag blev jätteglad!  Jag var precis på väg på lite semester när jag fick se det så jag har fått suga på den här karamellen i några dagar. 


Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.


Jag vill skicka utmärkelsen till dessa personer:


Kortmaja
Kortnilla
Helens pyssel
Babbalalla
Sandra Ekblad
Pimmigumman
Lady Di

Tack för all inspiration tjejer!!

Jag vill bara säga att detta var inte lätt. Listan över mina favobloggar är lång. Men ja.. så här blev det!


Kram    Ingela


Här händer grejor

Här händer grejor snabbare än jag hinner med. Jag har fått utmaningar och "Awards" snabbare än jag hinner kommentera och skicka vidare. Jag behöver dotterns hjälp att få till det. För mina bloggkunskaper är mycket begränsade.

Vi har vart på lite ledigt i veckan som gått och det var skönt. husbil och styra näsan dit solen är. Ja det var ju inte helt enkelt nu med svenskt sommarväder men lite sol hittade vi allt. I år var det västkusten runt Göteborg och Marstrand som fick besök. De bilderna får jag återkomma till.

Innan jag åkte hade jag sommarfeeling så det förslog och tillverkade ett bra ha kort:Hon är bara så härlig den här kossan (hÄnglar). Hennes tjur finns också i min stämpellåda.
Naturligtvis är det Maja papper. (Vad annars)??

Nu får ni ha en fortsatt god söndageftermiddag. Jag har tjatat med mig dottern för att gå på loppis och det skall bli kul, Ialla fall för mig...

Många kramar   Ingela

Hedersuppdrag

I veckan har jag pysslat med ett hedersuppdrag!

En beställning på ett kort till en 95 åring.         Jag hissnar lite när jag tänker på det. Ni vet... 95 år är väldigt många år av ett liv och damen i fråga är tydligen helt klar och "ganska"  fysiskt frisk.  Amazing    Häftigt   

Jag bestämde mig för papper ganska fort och även stämpeln men sen var det stopp. Ut på nätet. Bloggrunda och kikande både hit och dit. Den här gången fastnade jag i Lillemores blogg. DÄR var kortet. Så ville jag ha det! Glad i hågen så skissade jag av det. Tack Lillemor!!!
Lite lustigt var det för våra pappersval var väldigt lika precis som stämpeln. Men sen blev kortet inte likt ändå.Pappren är från en serie med bla barnpapper som jag vunnit på Tradera. Kommer tyvärr inte ihåg tillverkarens namn.


Jag hoppas ni har det lika skönt som jag.
Jag fräser runt i garderober och bär ut möbler som "sparats" och annat gammalt bråte som jag trott jag skulle få användning av. Nu åker ALLT iväg till Kupan eller till tippen. Helt underbart skönt. Det är nästan så vårt gamla hus reser sig några cm när tyngden lättar...
Visst, visst det återstår mycket! Men det ska iväg det också det lovar jag. Jag är en ekorre, men snälla! Tala inte om det för maken bara. Han skulle skratta ut mig helt och fullt, eftersom jag alltid anklagar honom för att vara det. Fast... jag undrar om han inte är värre ??!

Nu skall jag iväg till Kupan en stund och kränga gammal "bråte". Jag passar nog rätt bra där egentligen. Jag som älskar gamla gardiner, tyger, tavlor och möbler och ...

Ha en riktigt skön helg!!!  
Här skall äldste sonen konfirmeras i morgon, fast inget kalas hemma utan gemensamt på lägret. Det passar mig perfekt! Hoppas bara vädret håller i sig någotsånär så vi slipper bli dyblöta!

Många kramar        Ingela

RSS 2.0