Tack för bra ideer!

Det var väl det jag tänkte. Ni vågade ge mig lite konstruktiv kritik. Jag är väldigt tacksam, ibland kör man fast liksom.  TACK
Idag har det var en härlig lördag, utan någon särskild anledning egentligen. Jag har känt mig som jag har semester och stundvis varit väldigt rik.
Det känns inte fel alls!!

Vi började dagen med besök i stan och shoppade billigt på rean. Jag köpte nya tex nya påslakan i underbara färger!
Vi fikade lite på stan Sara, Erik och jag i lugn och ro. I eftermiddag har jag varvat kortskapandet med mangling och strykning av de stora kalasdukarna. Jag älskar nymanglade linnedukar. Då är jag "rik".
Enligt dottern är jag lite "knepig". Hon undrar om man måste ha så många dukar ???
Kanske inte men vackra är de.

Jag har haft mycket huvudbry med en beställning av fyra konfirmationkort till fyra ungdomar i samma släkt som är på konfaläger. Jag skall nämligen också uppvakta de fyra och det går ju inte ann med 8 stycken likadana kort.
Nu är jag i alla fall klar och så här ser det ut:Den här layouten har jag använt fast med fyra olika papper, band och blommor.


Nästa variant är  likadana. Kyrkan är Varnhems klosterkyrka där ungdomarna konfirmeras. Bilden har jag fått på Skara stifts hemsida.


Till slut blev jag ganska nöjd med alla 8 korten.

Ha en skön fortsatt lördagkväll!  
Undra förresten hur alla tjejer som är i Leksand på Papperskraft har det.
Det är inte utan att jag gärna skulle vara en liten fågel och flyga dit en liten stund i morgon.

Kramar    Ingela

Vågar jag så vågar NI

Jag satt igår och knåpade på ett kort. Hade en bild i huvudet men det blev inte som jag tänkt.
Och det är synd för stämpeln har jag fått låna av Susanne och den är så söt.
Kolla här får ni se och SNÄLLA kom med lite konstruktiv kritik. Ja annan kritik förresten går också bra.

Ni får ta i beräkningen att färgerna är lite bleka och det beror på scannern.

Ja nu väntar jag med spänning på era förslag ...

Ha det riktigt skönt nu. Allihop. Vare sig ni har semester eller ej. Jag har inte ledigt ännu och går till Kupan en stund nu. Det blir nog mycket folk idag för det är 50 % på de vanliga priserna.


Morsning   Ingela

Midsommardagens morgon

Hoppas ni mår som ni förtjänar idag.

Jag fick i alla fall en rivstart på morgonen. En av våra kvigor som går på bete hade kastat och behövde hämtas hem till lagården. Sagt och gjort. Lite frukost i magen och på med kängor och arbetsbyxor. Som tur var låg alla kvigor samlade och vilade "frukost" precis där vi ville ha dem. Och vi slapp fösa ihop dem. Sen gick det lätt som en plätt att skilja ifrån den sjuka och få upp henne i vagnen.
Väl hemma i lagårn såg hon lite slö men nöjd ut. Vi får se hur det utvecklar sig med henne.
Under natten hade en av kossorna fått en ny liten kalv som var nästan torr och lite darrig på benen. Han fick åka skottkärra till lagårn och kossan följde snällt med.

När man går där i hagen och filosoferar och lyssnar på fågelsången och njuter, då är det verkligen midsommar. Det är väl livet på en gård med djur i ett nötskal. Det är aldrig riktigt ledigt, det händer alltid något. Men samtidigt finns det mycket att njuta av. Trots att betet ser torrt och nedvissnat ut på vissa ställen så växer det bra med gräs på andra fläcker. Och lite regn dröser det ner stundvis på dagen. Det blir nog väl i år också ...

I eftermiddag har jag vart på ett årskalas. Maja, ettåringen var nöjd och glad och kan snart gå.... i alla fall i fasters malliga ögon. I morgon skall jag åka till min store son som är på konfirmationsläger i tre veckor. Jag saknar honom och hoppas han saknar morsan litegrann ändå. Han har beställt smågodis och cola.

Ni vet jag pratade om en favorit blomma i trädgården häromdagen. En ros jag trodde var död. Jag hade tydligen missat henne, hon fanns under en annan blomma. Se här:

Denna vackra "flicka" får önska Er en mycket fin fortsättning på midsommarhelgen.

Kram och sköt om Er    Ingela

Trevlig midsommar!!

Jag hoppas att ni allihop får en riktigt trevlig midsommar!!

Vi har inte så mycket på programmet och jag hinner ordna till det i pysselrummet.

Ni vet jag älskar ju TURKOS och det är färgen som blir använd ...Den här underbara lampan köpte jag när en möbelaffär sålde ut. Gissa om jag älskar den! Totalt onödig sak som inte ger mycket praktiskt ljus men väl värmer själen!
Dessvärre gav det mig en del huvudbry vad gäller gardinval. Tygfreak som jag är så är gardin ett måste. Jag skulle aldrig bo i ett rum utan gardin.
Det är så bra för vi har en mycket bra tygaffär ca en mil bort som inte har alltför stora priser och alltid det SENASTE. Igår kom jag hem med ideer till en helt slät gardin med ett litet veck nedtill och en frans av prismor. Ni skulle sett mitt ansikte när tjejen i affären visade bandet med prismor att sy på....!!!
Kolla här:Sammantaget så är jag nöjd. Rummet är inte färdigt ännu. Det fattas en arbetsbänk på en sida och plats för symaskiner och så, men det kommer.Två kort har jag lyckats knåpa ihop i flyttbestyren. Jag har köpt några nya stämplar från Pysselpassion. De är underbara. Det känns som att där kommer jag handla fler stämplar.


Allt för idag tjejer. nu önskar jag bara TREVLIG MiDSOMMAR och skön helg!!       KRAMAR


Bröllopskort

Tänk vad man blir glad ibland!

Fick en beställning på ett bröllopskort.               
Jag tror ni har sett det förut men jag har "hottat" upp det lite på framsidan och framförallt gjort insidan vackrare.
Det blev lite oskarpt ser jag men här kommer en vacker insida...

Älskade Maja papper. Jag tycker att de är underbara!


Ha en riktigt bra vecka   Kram Ingela

Slagen hjältinna

NU NU NU

Äntligen!!!!
Jag har ett eget rum med FÖNSTER!    KOLLAVisst är det väl snyggt med traktorbård. Den kommer att inspirera mig massor.   Fniss
Men utsikten är det inget fel på. Detta är ett av de vackraste rummen i huset, så jag är helnöjd.

Jag har bärt upp alla grejor och milde tid vad MÅNGA SAKER jag hade. Maken  undrade om jag behövde köpa något nytt de närmaste 10 åren...
När jag väl kommit iordning med sakerna och gjort ett halvfärdigt kort slog den till den lilla bacillen som kallas för Kräksjuka. Äckligt ord tycker jag, jag föredrag maginfluensa.

Nu är jag vacker och grann må ni tro, nybantad och fräsch med ett gräsligt blåmärke på axeln. Jag svimmade på väg tillbaka till sängen och slog i köksbänken.  Jag är väldigt glad att det inte var ansiktet jag slog i.Den här sötingen skall iväg på 1-års kalas såsmåningom.


KRAMAR       Ingela


Lång dag i korthörnan

Puh... en mycket lång dag i korthörnan. Med vissa avbrott så från kl 10-24.
Inte för att jag har haft tråkigt men ibland önskar man ju att det gick lite fortare. Men jag har provat lite nytt och skapat det som inte liknar nåt annat så då tar tankeverksamheten lång tid. Men som sagt ROLIGT har jag haft!

Beställningskort till en studentska som gått frisörlinje. Dessutom skall korten komma från samma familj. Då får man ju variera stilen lite. Annars blir det ju lite tjatigt.

Sen kommer ett shakercard som jag gjorde enbart för skojs skull.


Synd att det inte syns att det är glitterpapper. Det är embossat och glittrigt så det förslår...


Sen ett beställningskort till. En karl på 50 bast somskall hyllas...

Jaha det var dagens skörd. Nu måste jag ta itu med lite nyttiga saker.

Ja faktiskt är sonens nya bostad klar i uthuset och halva han har flyttat ut. Dvs det viktigaste. Sängen, soffan och TVn.
Nu återstår tråkarbetet. Flytta bokhyllors innehåll och kläder och annnat krafs. Gissa vem som får ta det???

Sen skall "minihopp" till storebrors rum och JAG får ett eget scraprum!  Med fönster, tapeter och trägolv. Det är annat än en bunker i källaren med bruna väggar och kallt stengolv...

Japp!   nu skall här knatas på med tråkarbetet. Den som väntar på nåt gott...


Många kramar    Ingela

Härliga dagar

Ja det tycker jag. Vissa dagar är ju bara så där bra, utan att det egentligen beror på nåt särskilt.

i lördags var jag på scrapträff HELA dagen.  10.00 till 22.00 med ett litet undatag mellan 18.30-20.00 Då var jag mammas taxi en stund.
Det gick så lätt att scrappa och inte blev jag speciellt trött heller egentligen. Helt fantasiskt!!
Monika som hade ordnat träffen servade oss med mat och fika hela dagen med hjälp av sin syster Helene. Jättegott!
jag är ju inte speciellt snabbså medans de andra klarade av den ena LOn efter den andra så gjorde jag iallafall två kort.Den här knåpade jag ihop till en av skisstävlingarna och...kan man tänka sig jag vann!!!
lycklig vinnare till en påse med 6 stämplar från Pysselmyran. mm  godis...


Aj aj aj   jag och scannern är inte överens om färgerna här inte. Det här är alldeles för blått i tonen och jag lyckades inte rätta till det. Det är ett kort till min svägerska och texten som finns på pappret är perfekt.
"När vänskapen slagit rot, de vildaste stormar den står emot"    Maja papper (naturligtvis)

Så, nu skall jag ned i pysselvrån igen för att göra färdigt ett student kort. 


Ha det så härligt gott !!   Kramar   Ingela

Hittat känslan

Hej alla vänner!

Nu har jag hittat känslan igen. Det är så gott. kanske dök den upp i lördagsnatt när jag tog en mycket sen kvällspromenad. det var så vackert och rofyllt så det nästan gjorde ont. En riktig midsommarnatt kändes det som.

Några alster har jag lyckats knåpa ihop och faktiskt scannat in. Har haft min scanner ett tag men inte riktigt brytt mig om att kolla hur man gör. Men nu har kameran vart i barcelona med dottern en vecka så jag var tvungen.Underbara hÄnglatjejer båda två.

Åh jag går här och väntar på brevbäraren. Jag är med i två... nä...tre swappar och väntar     Det är inte min grej liksom.
Sen på fredag kväll skall jag packa scrapgrejorna och dra till Floby (8km) och gå på scrapträff. Det skall bli kul.
frågan är hur mycket grejor som skall med. Av någon underlig anledning skall man alltid ha det som inte är med.


Nu hoppas jag att ni har det gott i solen och sköter om er efter bästa förmåga.      Många kramar    INGELA

RSS 2.0