Har ni sett??

Har ni sett de nya Maja Pappren?

Jag beställde direkt när jag såg dem. De är underbart vackra. Här är ett kort jag gjorde så fort pappren kom med posten  förra fredagen.Kortet har en öppning åt andra hållet än man är van.

Jag har shoppat alldeles för mycket så här månaderna innan jul. Jag handlade promarkers från England och de kom på en vecka. Men så roligt att jobba med, lite svårt att välja färgera. herregud 92 färger, Jag menar jag är ju en velepotta så det var inte lätt.
Här kommer två resultat av pennornas arbete.Julgranen har jag målat på frihand efter en bild i en scraptidning.Men det krävs träning innan det blir riktigt fint.
Dottern var lite spydig och sa...- Du kommer och ha distresser i evigheten...
Hmm Hon har väldigt rätt.

Morgonen idag började med dator haveri på vår stationära dator. Det är inte kul alls. Men nu har jag lämnat in den til de som kan sånt där. Jag är alldeles borta när det händer krångel.
I kväll invaderas huset av Halloweenklädda 8 åringar som skall ha trick och treat...
Jag sydde ett benrangel tidigare i veckan. Hoppas det håller kvällen igenom.


Må så gott allihop och tänd många ljus i snögloppen.   Kram     Ingela

Ledig måndag

Min måndag så så ledig ut. Perfekt, då kan jag scrappa...

Jo jo. Min familj tog mig snabbt ned från scrapheaven.

Maken behövde hjålp att ta in kvigor på förmiddagen, den store sonen behövde shoppa och tvätta träningskläder inför sitt träningsläger som börjar i morgon. Den söta Sara vill ha skjuts för hon skulle klippa sig och sedan transporteras till en ledarträff i kyrkan.
Bara lillskutten höll sig lugn...nej... han skall ha halloween party och hans dräkt skulle sys.
Japp, så var det kväll igen. Men jag har faktiskt knåpat lite i min hörna.
Jag lekte lite med embossingplattor och guldpapper. Enkelt
Här har scannern helt missat färgen. Det är rött egentligen. Något slags handgjort papper. En stansad guldstjärna. Prima guldblomma och en gammal ljusmanschett inunder. Runt om är det embossad med guld.
Lie crazy färgval. Men det är faktiskt JULPAPPER, från förra säsongen. Flickorna är från en strykark och de matchade pappret riktigt bra. Sen är det bazzillbling cardstock, lite spets från annu dazumal, bradsen har jag embossat med glitter precis som hörnen och kanten. Det här är väldigt mycket Ingela skulle jag vilja säga. FÄRG och glitter, spets och blommor och änglar.
Är det någon mer som har blivit ängelfrälst med åren. Jag blir det mer och mer...

Ha en riktigt fortsatt skön vecka och njut av dagen.               KRAM    Ingela 

Tillbaka

Nu äntligen har jag tagit mig tid att skriva lite i bloggen. Jag vet inte vad jag gör allt men mycket är det i alla fall.
Igår var jag på scrapträff " hemma" här i Gökhem. Vi var i vår Hembygdsstuga. Åtta tjejer som scrappade fevrilt från tidig morgon ca 8.00 - 18.30 för min del och några stycken fortsatte ännu längre. Men då hade jag fått nog.

Så jätteroligt. Ni vet grejer ÖVERALLT och låna, titta och få nya ideer.

Det var ett par av de julkort som kom till igår. hÄnglaflickan är färglagd med Promarkers som jag fick låna av snälla Johanna och Lotta igår på träffen. Jag vet inte om jag blev biten av Promarkerbacillen, men jag har i allafall kollat lite priser. Få se om det blir något handlat. Charmen ni ser har jag köpt från England tillsammans med en massa andra charms. Inte speciellt dyrt och jättefina.De här små flickorna är från ett papper/tyg med tryckta bilder på. Man kan stryka fast dem på tyg eller papper.
Ni vet jag gillar nya saker...

Tänk vad Maja papper är vackra. De behöver inte gömmas under en massa dekorationer. Jag säger bara det! Kolla in Pållen här... Ett kort som känns ganska bra.
En variant av shakercard, fast det ser nästan ut som frostrosor på fönstret.

Väskkort med ett löst blad inuti att skriva några rader på.

Ja så var det då söndag kväll igen. Packa gympapåsar och kolla almanackan för kommande vecka. Går logistiken ihop tro... jo med mormors hjälp på onsdagkväll. Sen borde jag klara av resten tror jag. Maken har jag liksom inte mycket nytta av under de mest hektiska timmarna mellan 15.30 -  19.00. Då är han på sitt håll, i lagårn med mjölkningen.

Ja det ser ut att bli en spännande vecka den som kommer.

Sköt om er och scrappa lagom   Kram Ingela

Retro

Jag är nog en retro person överhuvudtaget.
Bonnkäring som hjälper till att stalla in djur och älskar flowerinspirerade tunikor.

De här filurerna fick komma in från sommarbetet idag.Fånga alla på en bild är lite svårt...Men in kom de iallafall och verkade ganska nöjda med maten som låg på bordet.

Vill du nåt...?
Så till Tunikan, tyget är häftigt!   Nu återstår bara att se om jag kan gå ut i den också. Den var lättsydd, men har lite för mycket drag av mammaklänning. Kanske ger jag bort den till en blivande mamma som behöver piggas upp.
Så, nu var vilostunden slut. Nu skall här lagas mat och diskas.Kram Ingela

RSS 2.0