Hinner knappt blogga

Jag hinner knappt med något känns det som. Fast det bara är bloggandet som blir lidande. Pysslar gör jag som en TOK.
I söndags var jag på träff i Falköping med några mycket duktiga, trevliga och hemskt roliga tjejer. Och vi jobbade riktigt bra bra Tro det eller ej.

Först skall jag visa ett "Vänskapskort"Punchinellan, biljetten, knappen och det blommiga pappret har jag fått av Susanne, kortstomme med tillhörande kuvert av Erika, och den turkosa spetsen av Lillemor. Det ni! Vilka vänner jag har...Jag skickar det här kortet till er alla tre.  Majapapper naturligtvis!
Ett kort med en stämpel från Sofia, Pysselmyran.

Annars så jobbar jag nästan inte med stämplar alls nu för tiden. Jag har till och med sålt det sista kitet som kom från hÄnglar. man kan ju börja undra över sig själv ibland... Troligen ångrar jag mig om ett år. Men so what?

Nu... är det dags för den dagliga skogspromenaden. Idag i strålande SOL och härlig höstluft.

Ha det skönt och sköt om er allihop!     Ingela

Milda makter

Milda Matilda vad många ideer som rusar i huvudet på mig.

Jag borde göra kort för jag skall vara med på en liten marknad under Mekelsmässfirandet, Men jag var på sykurs i helgen och lärde mig sy underkläder och DU ... det är KUL.
Jag gillar ju att sy det är ingen nyhet, Det här är toppenkul! 
Jag sydde en BH på kursen och ett par kalsonger till maken igår.

Synd att han inte ville stå modell med dem på de sitter görsnyggt!Som sagt mitt huvud är fullt av skaparlust och det syns på arbetsbordet.
När hobbyna utvecklas då måste mer få plats. Jag köpte ett riktigt bra skåp igår på Kupan.
Min älskade symaskin fick plats och tyger och annat smått och gott också...Nu skall jag ta en snabb fika och klippa till nästa projekt...eller kanske göra färdigt ett kort. Sen skulle jag väldigt gärna vilja åka till en Quiltbutik i Lidköping som har öppet på torsdagar.
Ja ni ser. Jag är precis helsnurrig. men roligt har jag i alla fall!


KRAMAR i massor!    Ingela

God födelsedag

Hurra för mig idag!!

Jag fyller högst ojämnt antal år och har haft en riktigt bra dag.
Svärmor och svärfar var här på middag och i eftermiddag kom min mor och far och bror. Han hade med sig mina älskade syskonbarn Tilda och Maja. Världens underbaraste tjejer. Charmiga som sjutton.
Och så hade det landat ett litet stort brev i min brevlåda.  Kolla det här:Susanne har skickat ett kort till mig!! Jag blev jätteglad. Det festliga är att jag var med när hon gjorde kortet, på vår scrapträff sist och jag tyckte det var så vackert! Men det fanns lite scrapgodis i kuvertet också...


Härliga färger. Det blir kul att använda .


Jag har också skapat lite.Vackra Maja papper som jag gjorde ett receptkort av.


Nu skall jag lata mig  och läsa en stund.     Ha en riktigt skön fortsatt kväll!!


Svårt att låta bli

Ja inte är det lätt att låta bli att lägga upp lite ändå.
Jag fick en beställnings på ett bröllopskort. jag gjorde först det härInget konstigt. Maja papper som vanligt och ett stämplat målat motiv. Stämpeln är från Pysselpassion. Lite spets och guld och ja lite vackert så där.

När jag hade gjort detta fick jag se hos en bloggare en variant av bröllopskort och var bara tvungen att försöka om jag kunde också.
Jag gjorde två färgskalor för säkerhetsskull.

Papper av okänt märke. Men hjärtanen har jag gjort genom att klippa till mycket kraftig kartong i den färgen jag vill ha. Lade  på ett lager med "Glaseringslim" och strödde sedan glitter över. Det tog nästan ett dygn innan det torkade med sen blev det fint.
Blomman på det översta turkos kortet är en gammal slaktad ljusmanchett. i den sitter en brad som limmats med samma glitter som hjärtat. Sugarcoated brads är inte svårt att göra. Prova får du se. Blomrankan av metall är Nunn design.

Roligt att prova något nytt.

Ha det gott i höstregnet och glöm inte att solen finns där bakom molnen. ..TROR JAG ??   Ingela

Sista alstren för ett tag framöver

I söndags hade jag väldigt roligt. Jag var på scrapträff inne i Falköping tillsammans med några mycket trevliga och skapande tjejer. Ett tag sen vi träffades och det surrade runt bordet skall jag säga. Men ibland blev det knäpptyst! Var och en var helt inne i sitt skapande. Och det blev endel gjort.
Jag hade tre beställningskort som skulle göras och jag hann börja med två iallafall. Jag brukar alltid bli halvfärdig på träffen och göra klart hemma.
idag på förmiddagen har jag haft en kompis här och vi har scrappat lite i lugn och ro. Så det sista kortet blev också klart.

Först ut i korthögen är kort till Zackarias som snart fyller två år.

Sen kommer ett kort till en hästälskande tjej/kvinnaSist men inte minst ett födelsedagskort till en handarbetande svärmor.


Så var det då rubriken på mitt inlägg. Jag tror att bloggen får ligga nere ett tag för jag sitter inte lika mycket vid datorn längre och under september har jag många saker på programmet, så bloggen får vila sig lite.


Ha det riktigt skönt i höst tjejer och var rädda om Er.                           Kramar Ingela

RSS 2.0