Tänk Rosa

Hello girls!!

Det är väl ingen av er som har missat Rosa Bandet kampanjen antar jag.
jag såg en blänkare om en lite annorlunda kampanj, nämligen Tänk Rosa.
Man betalade in pengar och fick ett quiltmönster till mailen och sen var det bara att börja sy.

Ja det handlar om lappteknik, och quiltning. Hur roligt som helst, med lite avbrott från scrappandet. Det blir nämligen så trångt på skrivbordet när nål och tråd, tyg och symaskin skall få plats.så papprena får flytta undan lite.

Så här blev mitt täcke! Gjort med röda, rosa och och vinröda tyger. De flesta fanns i tyglådan hos mig, men lite nytt har jag fyllt på med.Det är ungefär lika stort som ett vanligt täcke.
baksidan är lite rolig, för oftast har man enfärgad baksida, men som sagt, jag tog vad jag hade och köpte inte extra tyg för baksidan. Den är färgglad!!   Ja det är väl hela täcket förresten.


Jag är jätteglad över mitt täcke. Nöjd som bara den.

Nu skall jag verkligen ta itu med några scrapprojekt som jag skall visa på Scrapmässan i Skövde nästa helg.
Och blir det lite tid över så väntar julkorten. Det blir en utmaning känns det som!


Ha en jätteskön kommande vecka och njut av det lilla dagsljus som finns emellan alla regnskurar!!   


                                    

En bra helg

Igår var jag på scrapträff i Ljung som ligger i närheten av Annelund.
Det är en så härlig miljö där. Vi sitter i ett gammalt Tingshus och det är så rogivande och hemtrevligt. I matsalen har de spetsgardiner och det står blommor överallt och där finns en gammal kakelugn.
Inspirerande alltså.
Dessutom hade jag mycket trevligt sällskap i form av Camilla (som visade sig ha passion för att sticka, virka, sy och scrappa, precis som jag själv) Katarina och Anna-lena. Tre nya bekantskaper men som alltid är det aldrig svårt att lära känna nya scrapkompisar!Med det här kortet vann jag faktiskt en av tävlingarna igår. Det är papper från Melissa Frances. jag har lånat stämpeln av Susanne. Tack, den är bara underbar! Halvpärlorna har jag gjort med PearlMakers. Det är en rolig lite tub!jag är allt sugen på julkort. Jag påbörjade detta igår och gjorde färdigt idag. Stämpeln med huset har jag fått låna av Lillemor. Tack (tror det är Magnolia). Textstämpeln är från Inkido.Ha en skön vecka som kommer!!     kramar En ryggsäck!

Här händer inte så mycket men idag kommer ett kort som jag är glad över!

Det är till en av våra vänner som har fyllt 50 och skall uppvaktas i morgon kväll. Han är jägare och har hundar. Men vad jag aldrig har förstått är att han jagar, för snällare människa finns inte. Jag har aldrig sett den där jägarinstinkten...
Så det fick bli en gosse utan gevär !

Uttrycket är ofta använt i vårat gäng. Pojkarna börjar ju liksom bli lite till åren...

Det här är en salig blandning av stämplar. Pojken-hÄngel, kossor - hÄngel, staket och träd - Magnolia, hundar från Funky Kitz.
Bakgrundspapper Basic Grey och Maja Design.

Det här var jättekul att göra. Jag älskar att göra sådana här hop-plock kort.  Man kan leka mycket med olika stämplar och klippa och klistra.
I helgen skall jag träffa mina scrapkompisar i stan och det skall bli så roligt. Det var ett litet tag sen sist och jag är nyfiken på vad de har för sig.


Ha en jätteskön helg och på återseende! 

RSS 2.0